سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش اصول حسابداری تهران

نظر

قدم نخست برای هر شخصی که قصد دارد در رشته حسابداری فعالیت نماید این است که ابتدا اصول حسابداری را به طور کامل آموزش ببیند. آموزش اصول حسابداری  برای علاقه‌مندان به حسابداری و فعالان این رشته پرطرفدار بسیار اهمیت دارد. و هچنین آگاهی از قوانین حسابداری و مالیاتی بسار مهم میباشد برای اینکه شما در پرکردن اظهارنامه مالیاتی دچار مشکل نشوید حتما باید آموزش های لازم را بگذارنید.

 

 مجموعه‌ای از قواعد و اصول کلی میباشد که کلیه‌ی حسابداران به‌عنوان الگوی انجام کار، در تمام مراحل حسابداری، از آنها استفاده می‌کنند. علاوه‌بر مفروضات محیطی در علم حسابداری، برای ثبت و گزارشگری مالی، به رهنمودها و دستورالعمل‌های روشن‌تر و مشخص‌تری نیاز است که به این دستورالعمل‌ها  اصول حسابداری گفته میشود.

 

چارچوب اولیه و زیربنایی حسابداری ابتدا بوسیله‌ی مفروضات مشخص میگردد و سپس بوسیله اصول حسابداری عملی می‌شود. در این مقاله اصول پذیرفته شده حسابداری را مورد بررسی قرار می دهیم. 

 

اصول حسابداری عبارتند از:

 

1- اصل بهای تمام‌شده تاریخی

 

2- اصل افشاء کامل

 

3- اصل تحقق درآمد

 

4- اصل تطابق درآمدها با هزینه‌ها

 

اصل افشای کامل

اصل افشا ایجاب می‌کند که رویدادها و وقایع مالی با اهمیت مربوط به واحد تجاری به طور مناسب و کامل، افشاء گردد. به طور کلی، ارائه هر گونه اطلاعات درباره رویدادها و وقایع مالی در متن صورت های مالی و یا ضمائم از طریق یادداشت های توضیحی همراه با گزارشات مالی که بتواند بطور معقول در تصمیم گیری آگاهانه استفاده کنندگان تاثیر گذار باشد را افشا می‌گویند.

 

اصل تحقق در آمد

اصل درآمد که با نام اصل تحقق هم شناخته می‌شود، یکی از اصول حسابداری میباشد و بیان می‌کند که درآمد، زمانی به‌دست می‌آید که فروش انجام شود. فروش نیز در صورتی محقق می‌شود که خدمات یا محصولاتی فراهم شده باشد. زمانی که صحبت از فروش کالا باشد، یکی از عناصر کلیدی اصل درآمد این است که حصول درآمد زمانی اتفاق می‌افتد که مالکیت قانونی کالا از فروشنده به خریدار منتقل شود.

 

اصل بهای تمام شده تاریخی

طبق اصل بهای تمام شده، مبادلات حسابداری در تاریخ وقوع به بهای تمام شده در دفاتر ثبت می‌شود. منظور از بهای تمام شده هر دارایی، ارزش مبادله نقدی آن تاریخ تحصیل است. بدهی‌ها نیز معادل وجه نقد جاری مبادله که به عنوان بدهی متقبل شده مورد اندازه گیری قرار گرفته و ثبت می‌شود. 

اصل تطابق درآمدها با هزینه‌ها

اصل تطبیق یا تطابق با دو اصل هزینه و درآمد در ارتباط است. اصل تطبیق توضیح می‌دهد زمانی که درآمدی را شناسایی می‌کنید، باید هزینه‌های مرتبط را با درآمد مطابقت دهید. بهترین مثال برای اصل تطبیق کسب‌وکارهایی است که با فروش مجدد مواد خام در ارتباط است. مثلا فرض کنید دکه‌ی فروش هات داگ دارید. برای تطبیق هزینه‌ها با درآمد، باید هزینه‌ی کلی هات داگ آماده‌شده را درنظر بگیرید؛ نه هزینه‌ی خرید مواد اولیه. درواقع باید هزینه‌های لازم برای راه اندازی کسب و کار را با درآمد حاصل از آن تطبیق دهید.

همانطور که میدانید دوره های آموزش حسابداری بسیار موثر میباشد برای اینکه شما کامل از اصول حسابداری آگاه گردید.